Botiga Online

Ja està operativa la botiga online! A partir d’ara, veuràs que he afegit al meu web, un nou sistema de venda online. Aquesta acció ha estat possible gràcies al suport del  Consell Insular de Menorca, a través de la convocatòria d’ajuts per al foment de la competitivitat de l’artesania de Menorca de 2015.

Així que ara, et proposo dues opcions per a adquirir les meves joies:

.

– Si et ve de gust que el procés sigui “artesà”, com les joies que surten del meu taller, afegeix el que vulguis al carret de la botiga online que apareix a la pàgina de cada joia i a través de correu electrònic, concretarem tots els detalls.

Quan passis damunt la foto de la joia amb el ratolí, si aquesta està disponible, apareixerà el preu (si accedeixes des d’un dispositiu mòbil, apareixerà quan entris a la pàgina del producte). Si cliques damunt la foto, accediràs als detalls i hi trobaràs el carret de compra.

En alguns casos, veuràs que no apareix el preu quan passes per damunt la joia (ni tampoc als detalls) i no hi ha carret de compra a la seva pàgina: això és perquè aquesta joia va ser elaborada per encàrrec o era una peça única que ja no està disponible. Si vols alguna cosa similar, estaré encantada de concretar-ho amb tu!

Una cosa semblant passa amb les aliances: a la pàgina tampoc hi trobareu un carret de compra, ja que les elaboro “a la carta” o sigui que vosaltres i la vostra idea hi teniu molt a dir. Si em faciliteu detalls com ara la mida dels vostres dits, l’amplada que vos agradaria i m’expliqueu un poc el que voleu, puc fer-vos una proposta més acurada. Les fotografies són exemples d’algunes de les aliances personalitzades que he realitzat.

.

– I com sempre, també tens a la teva disposició, moltes de les meves creacions als webs www.menorcajoia.es i www.aiguamarina.es i els tallers a www.menorcaporuntubo.com

.

En qualsevol dels casos, pensa que l’elaboració de cada joia és artesana i que hi pot haver uns dies de marge en el temps de lliurament, ja que quasi sempre, l’hauré de fabricar especialment per a tu. Això sí: et mantindré puntualment informat de l’estat de la comanda. T’agraeixo la teva comprensió!

.

IVA i ports (correu certificat) inclosos en els preus de les joies.

          .         Captura btBC2P_600            menorca talaiòtica