BCNjoya (Expohogar) 2016

Enguany assistiré per primera vegada a BCNjoya (Expohogar), al Recinte de Montjüic de Fira Barcelona. Aquesta fira professional tindrà lloc entre el 17 i el 20 de setembre a Barcelona. Per dur-ho a terme, conto amb el suport del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca. Per tant, el taller estarà tancat entre el 16 i el 21 de setembre.

.

Aprofitaré aquests dies per presentar la petita col.lecció “VenT” fora de Menorca. També podeu veure aquestes joies al Centre Artesanal de Menorca fins a finals d’aquest mes, dins l’exposició Joia de Menorca. Vaig escriure un breu text que les acompanya i presenta:

VenT

Amb T majúscula… T de Tramuntana,

La que fa ballar els nostres cabells i els nostres pensaments,

La que a voltes ens refresca i d’altres ens congela, necessària però embogidora,

Metòdica escultora que dóna forma a la natura de l’illa, modelant arbres i forçant perfils en constant moviment.

                                                        Imatges i idees que sempre hi han estat i que ara han donat peu a aquestes joies…        tocades per la Tramuntana…

.     

I també les joies que formen part de l’altre nova col·lecció: “Esquerdes”. Vaig presentar un avanç de les peces que la composen a la Gran Migjornale d’enguany. Aquesta col·lecció està desenvolupada a partir de la idea del Kintsugi, una tècnica japonesa, on els objectes ceràmics romputs es reparen omplint les esquerdes amb un vernís d’or. També el Gintsugi, en el que s’empra plata i el Urushitsugi, que es fa amb laca urushi.  Aquest fet, enlloc de restar-lis valor, té l’efecte totalment oposat: per la seva història i les seves cicatrius, ara són més apreciats. Em van agradar molt aquesta idea i el seu significat, pel que ens pot aportar a nivell personal.

Així que ja ho sabeu: si voleu veure d’aprop aquestes joies, em trobareu al Palau P2, carrer J, nivell 0, al nº stand 101 BCNjoya.

Serà un plaer poder-vos saludar.Els comentaris estan tancats.