BCNjoya (Expohogar) 2018

 

Entre el 22 i el 25 de setembre, participaré per tercer any consecutiu a la fira professional BCNjoya (Expohogar), al Recinte de Montjüic de Fira Barcelona. Per dur a terme aquesta acció, compto amb el suport del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.

 

Per aquest motiu, el taller estarà tancat entre el 21 i el 26 de setembre. Tot i així, els canals habituals de comunicació segueixen oberts i procuraré contestar-vos en quan em sigui possible.

 

En aquesta ocasió, hi presentaré la nova col·lecció HORITZÓ. A Menorca, pots apropar-te al mar des de molts llocs: quan vaig començar a pensar en aquestes joies, no tenia dins el cap cap lloc en concret, si no la sensació de veure l’horitzó des de la vorera, sentint sons, olors i veient el moviment de l’aigua… Això s’ha concretat en unes joies sòbries on es pot veure una part que dibuixa la terra des d’on es veu la línia de l’horitzó.

 

Així que ja ho sabeu: si voleu veure-les d’aprop, em trobareu a BCNjoya, al Palau P2 (entrada pel Carrer Lleida), a l’stand N32, compartint espai amb els joiers Santi Capó, Esther Martín i Dani Fábregues.

.

Serà un plaer poder-vos saludar allà. I si no, a partir de dia 27, em trobareu novament al taller!Els comentaris estan tancats.