BCNjoya EXPOHOGAR 2019

Entre el 27 i el 30 de setembre, participaré per quart any consecutiu a la fira professional BCNjoya (Expohogar), al Recinte de Montjüic de Fira Barcelona. Per dur a terme aquesta acció, compto amb el suport del Departament d’Economia i territori del Consell Insular de Menorca.

 

Per aquest motiu, el taller estarà tancat entre el 26 de setembre i l’1 d’octubre. Tot i així, els canals habituals de comunicació segueixen oberts i procuraré contestar-vos en quan em sigui possible.

 

Enguany he estat preparant una nova col·lecció que es diu SURANT i que es basa en la fotografia que vaig fer fa un temps, d’una fulla surant a la mar. L’he transferida al metall en colors i en blanc i negre, jugant així amb dues opcions de color i de forma, rodona o quadrada.

 

Així que ja ho sabeu: si voleu veure-les d’aprop, em trobareu a BCNjoya, al Palau P2 (entrada pel Carrer Lleida), a la zona BCNjoya concept, dedicada a la joieria d’autor, a l’stand E17, compartint espai amb els joiers Santi Capó i Esther Martín.

.

Serà un plaer poder-vos saludar allà. I si no, a partir de dia 2 d’octubre, em trobareu novament al taller!Els comentaris estan tancats.