Espaijoia va ser un èxit!

Ara fa un mes, vaig tenir l’oportunitat de participar un cop més, a la trobada professional Espaijoia, que té lloc des de fa tres anys a la Sala Marqués de Comillas de las Drassanes Reials (Museu Marítim) de Barcelona.

 

És una fira petita, que enguany ha tingut 115 empreses expositores i 10 escoles de joieria. Hi ha hagut un increment de visitants respecte a l’any passat. No sé si és per l’entorn o per l’actitut dels visitants i dels mateixos expositors (o un poc de tot), però Espaijoia sempre em dona sensacions positives! Enguany també s’ha fet un taller de joieria per nens, que em sembla una idea fantàstica i s’ha introduit “La nit d’Espaijoia”, un moment d’intercanvi entre expositors molt agradable! Enhorabona a l’organització per la iniciativa!

 

Per assistir-hi, he comptat amb el suport del Departament d’Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca.

 

Allà vaig poder presentar la meva nova col.lecció De Dalt, que va tenir una gran acollida. Moltes gràcies a tots els que vos vau atracar a veure’ns!

 

Vos deixo un resum visual de la fira i… Fins aviat!

.

                 espaijoia-jordielias-18-10-13-14Els comentaris estan tancats.