Gran Migjornale 2018

Els dies 11 i 12 d’agost, torna la Gran Migjornale: el poble des Migjorn Gran tornarà a convertir-se en un gran espai d’exposició, una cita cultural bienal que començà l’any 2006. L’esdeveniment està organitzat per Amics de l’Art d’Es Migjorn Gran. Durant dos dies els migjorners obren portes i finestres per omplir cada racó de ses seves cases de pintura, fotografia, escultura i altres arts d’artistes locals, visitants i convidats.

 

Dissabte 11 a les 19.30h hi haurà l’acte d’inauguració d’aquesta festa de l’art que anirà a càrrec del Sr. José Antonio Fayas al Pla de l’església.  Després, es podran visitar els espais expositius a partir de les 20:00 h i fins a les 24:00h, tant el dissabte con el diumenge.

 

En aquesta ocasió, em tornareu a trobar al Carrer Mirada del Toro nº 4, on m’han convidat a exposar una vegada més i on em fa molta il·lusió ser (la casa està marcada amb el número 34 del plànol amb el recorregut suggerit que us deixo aquí baix).  Allà vos mostraré les joies d’una petita col·lecció que he estat dissenyant i elaborant al taller aquestes darreres setmanes, per presentar expressament a aquesta Gran Migjornale, així com una mostra d’altres joies de les meves col·leccions anteriors. Compartiré espai amb els quadres de la pintora catalana Pilar Tell.

 

No vull acabar sense agrair molt sincerament la feina que fan els Amis de l’Art d’Es Migjorn Gran, la que es veu i la que no, perquè això funcioni. Per suposat, també vull agrair l’amabilitat de la parella que m’obre casa seva per exposar-hi les meves obres i a tots els altres veïns del poble que aquests dies ens deixen envair les seves llars i els seus carrers durant unes hores.

 

ENDAVANT, SOU A CA VOSTRA!

 Els comentaris estan tancats.