Ja tenim LA FOTO guanyadora!

Per començar, moltes gràcies als que vos heu animat a fer… i fer-me arribar les vostres fotos! M’ha encantat veure les meves joies a través de la vostra mirada. Com podeu veure, les fotografies són ben variades i les models i escenaris escollits, molt aguts!!

.

I… ara sí: després de mirar detingudament totes les imatges, la foto que més ha cridat la meva atenció ha estat la de n’Olga Febrer Torrent: una foto d’un dels anells de la col·lecció ARBRE a la natura, als seus origens. Es tracta d’una fotografia en blanc i negre plena de textures…. on tots els elements semblen acaronar l’anell.  Aquesta és la imatge guanyadora de  Jo vaig fer la joia… tú fas LA FOTO!.  Enhorabona!!! Passa quan vulguis a cercar el teu regal!

.

I una vegada més, gràcies per participar!

.

foto concurs 8  foto concurs 6  foto concurs 4  foto concurs 3  Foto concurs 2  foto concurs 7 foto concurs 1  foto c 10  foto c 9

.

 

 

 

 

 Els comentaris estan tancats.