Jornada de moda a Biniai

El passat diumenge 8 de març, em vaig afegir a una jornada de moda que es duia a terme a Biniai Nou, una casa de turisme rural que es troba a prop de Maó, on ens va acollir la mar de bé! La veritat és que, anar-hi, va ser una improvisació total per part meva,… però estic contenta d’haver pogut participar per primera vegada en una iniciativa d’aquest tipus! Va ser una experiència ben enriquidora!

.

La resta de participants a la sessió, fóren:

El fotògraf Karlos Hurtado (veureu que la majoria de les fotografies de les model d’aquesta entrada, són seves). Novias Guájara es va encarregar dels vestits: de comunió, de núvia i nuvi, i de festa, així com de l’estilisme. Productors de Somnis, wedding planners i organitzadors d’events. La perruquera de grans i petits, va ser Sunta Estilistes i la maquilladora (de grans… i petites!), Estetica Lynda. Óptica Riera, va aportar les ulleres, Tarta Touille els pastissos i la decoració, i Es Bosc Centre de Jardineria les flors… i és clar: les i els models (i les seves famílies)! Ens ho vam passar super bé, sobretot amb les sortides dels més petits del grup! La meva ajudant i jo (gràcies, Leti!) vam intentar buscar els complements més adients per a cada vestit, superant proves com les alèrgies d’alguna de les models i els canvis d’arracades de les nenes!

.

Cadascú va aportar el seu granet d’arena per fer que tot surtís el millor possible… i aquí teniu algunes imatges del resultat! (Veureu que devora la imatge de la model, hi ha fotos ampliades de les joies que portaven.)

                          Biniai9  Biniai4Biniai3bBiniai5 Biniai6 Biniai7

Enhorabona als que ho vau organitzar! Crec que als temps que corren, és sempre interessant establir sinèrgies entre diferents professionals! I trobar espais d’intercanvi amb gent que té il·lusió per fer coses.

Endavant!Els comentaris estan tancats.