Taller Creació Aliances

 

DEGUT A LA SITUACIÓ ACTUAL I SEGUINT LES MESURES SANITÀRIES RECOMANADES, M’ÉS IMPOSSIBLE SEGUIR OFERINT-VOS AQUESTS TALLERS PERSONALITZATS. PER AIXÒ, QUEDEN SUSPESOS TEMPORALMENT. TOTS ELS ALTRES SERVEIS DEL TALLER JA ESTAN EN MARXA. 

 

La “familia” dels Tallers creix! Ara, també teniu l’opció de fer les vostres aliances en parella!

La creació d’aliances personalitzades té tot un procés que va des de la tria del material en que estaran fetes (or o plata), decidir la seva forma, la gruixa de la planxa, l’amplada, fins als acabats… però que vos semblaria, a partir d’aquí, participar en la seva elaboració? Tot un repte, no? Però… que ningú s’espanti!

Evidentment, no ens posarem a fer coses massa complicades, però si vos animeu, tot i que no tingueu experiència prèvia en aquest camp, aprendreu i veureu algunes tècniques bàsiques en joieria i les eines que s’utilitzen dins el taller: calar, llimar, recoure el metall, donar-li forma, martellat, esmerilat, soldadures… i, depenent del model que facem, algunes altres!! També, durant el procés, veureu com es comporten els metalls a mida que els treballem. Tot això ho farem pas a pas, sense frisseres.

 

En principi, el taller s’estructura en una o dues sessions: la seva duració total és d’unes tres o quatre hores, depenent del ritme de cada parella. També vos agrairia que tinguéssiu en compte que:

1. És millor sol·licitar informació o reservar el taller amb un parell de setmanes de marge, per poder organitzar-me/organitzar-nos millor.

2. Teniu en compte que hi ha moments de l’any en que per jo no serà possible poder-vos oferir els tallers, com ara algunes setmanes del mes d’agost, les vegades que assisteixo a fires fora de l’illa o la campanya de Nadal.

 

Vos emportareu unes aliances que són exclusives, creades amb les vostres mans i plenes de sentiment… ah! Potser també vos emportareu algunes “agulletes” als braços, però això dura poc!

Vos espero!… segur que passarem una bona estona!

.

006w      031w      035wEls comentaris estan tancats.