Ta Ta Tero

Vos presento  la col·lecció Ta Ta Tero, de la que ja vos he anat avançant algunes coses a les xarxes socials aquests dies. Quina emoció! Fa temps que la idea em rodava pel cap i aquests darrers mesos, l’he posada en marxa i… ara ja és una realitat!

Tot va començar un poc abans de Sant Bartomeu de l’any passat… fent unes camisetes per els nens. De vegades, n’haviem pintat, però se’m va ocórrer cosir-hi unes siluetes de feltre, que més tard, i de forma molt espontània, es van convertir en unes arracades i un penjoll per fer un regal.

Poc a poc, tot va anar quadrant, i amb la idea de presentar les joies dins un packaging especial, diferenciant el producte de la resta de coses fetes fins ara, i a base de retallar papers i fer proves,… va sorgir la idea d’aquesta bosseta, que oberta és un mirall de festa, dels que duen els cavalls al front i que alhora serveix com a expositor de la joia; estirant els fils, es tanca.

.

  camiseta 1        ase1        bossa mig oberta        bossa oberta        cavall3

La col·lecció té ara mateix 5 “components”, que són els segúents…, disponibles a la botiga online (clica a les fotografies per saber detalls de cada joia)

   TA02PU  TA02PD  TA01PU  TA01CG  TA01PD

.

… però també té altres opcions: pins, que estigui feta en or… feis les vostres propostes! Per qualsevol dubte o pregunta, poseu-vos en contacte amb jo!

Jo ho he passat molt bé pensant-la i fent-la i, de veritat, desitjo que vos faci gràcia i que vos agradi!

.Els comentaris estan tancats.