Joies amb música

La música sempre està molt present a la meva vida i… es clar: també al taller (Spotify… quin gran invent!!) I aquests dies, he rebut un encàrrec que combina dues de les meves passions: crear joies i música!

.

La idea era fer dues agulles per les mestres de música que havien acompanyat el procés d’aprenentatge d’una jove cantant: un reconeixement a la seva disponibilitat i dedicació. Havien d’incloure elements musicals, alguna cosa que fes pensar en Menorca, i altres pistes sobre els seus gustos que em van donar.

.

Amb tota aquesta informació, vaig fer uns quants esbossos: vaig presentar-lis algunes idees i al final, les propostes “guanyadores” van ser una agulla on una papallona s’ha posat damunt les tecles del piano i un pentagrama sobre fons blau, en forma de ventall. Totes dues estan elaborades en plata i titani anoditzat, que amb el seu color blau, he emprat com a símbol de Menorca.

.

M’encanta que penseu en les meves joies per ser el record de coses tant polides!

fotos mòbil13

 Els comentaris estan tancats.