Botiga Online

A partir d’ara, veuràs que he afegit al meu web, un nou sistema de venda online. Aquesta acció ha estat possible gràcies al suport del  Consell Insular de Menorca, a través de la convocatòria d’ajuts per al foment de la competitivitat de l’artesania de Menorca de 2015.

El procés és “artesà”, com les joies que surten del taller: quan passis damunt la foto de la joia amb el ratolí,  si aquesta està disponible, apareixerà el preu (si accedeixes des d’un dispositiu mòbil, apareixerà quan entris a la pàgina del producte). Si cliques damunt la foto, accediràs als detalls i hi trobaràs el carret de compra. Afegeix el que vulguis a aquest carret i a través de correu electrònic, concretarem tots els detalls.

En alguns casos, veuràs que no apareix el preu quan passes per damunt la joia (ni tampoc als detalls) i no hi ha carret de compra a la seva pàgina: això és perquè aquesta joia va ser elaborada per encàrrec o era una peça única que ja no està disponible. Si vols alguna cosa similar, estaré encantada de concretar-ho amb tu!

Una cosa semblant passa amb les aliances: a la pàgina tampoc hi trobareu un carret de compra, ja que les elaboro “a la carta” o sigui que vosaltres i la vostra idea hi teniu molt a dir. Si em faciliteu detalls com ara la mida dels vostres dits, l’amplada que vos agradaria i m’expliqueu un poc el que voleu, puc fer-vos una proposta més acurada. Les fotografies són exemples d’algunes de les aliances personalitzades que he realitzat.

Les col·leccions habitualment tenen més productes dels que apareixen a la botiga online: m’és impossible introduir tots els productes i prefereixo que en vegeu una mostra i si ho desitgeu, enviar-vos més informació de qualsevol d’elles.

Pensa que l’elaboració de cada joia és artesana i que hi pot haver uns dies de marge en el temps de lliurament, ja que quasi sempre, l’hauré de fabricar especialment per a tu. Això sí: et mantindré puntualment informat de l’estat de la comanda. T’agraeixo la teva comprensió!

.

IVA i ports a Balears i Península (correu certificat) inclosos en els preus de les joies. Enviaments urgents, a la resta d’Europa o altres, a partir de 10€. Per favor, contacteu amb jo i vos facilitaré tots els detalls.
 
 

          .         Captura btBC2P_600            menorca talaiòtica