Sobre mi

proves foto web sobre mi fondo blanc

Sobre mi… explicar-vos que vaig néixer a Menorca al 1973. El meu primer contacte amb el disseny de joieria va ser a l’escola d’Arts i Oficis de l’illa. Després, vaig continuar els meus estudis a la facultat d’art i disseny “Sir John Cass Faculty” a la “London Guildhall University” del Regne Unit.

Actualment, tenc un taller amb un espai per atenció al públic i exposició a Ferreries, petit poble de l’illa, on imagino i creo les meves joies, utilitzant metalls preciosos com són la plata i l’or, pedres semi-precioses i altres metalls innovadors, com el titani o el niobi, que aporten color a les meves peces. M’agrada investigar i innovar en quant a disseny, però també en quant a nous materials poc convencionals a la joieria. He participat a fires internacionals de joieria, com Inhorgenta (Munich), Iberjoya (Madrid), i darrerament a Espaijoia (Barcelona).

Els meus treballs estàn inspirats pels colors, textures, formes de la natura, l’arquitectura… per la illa en sí! Els meus dissenys solen ser jocs de línees sinuoses que es transformen en anells, arrecades, penjolls o braceroles, en els que sol estar molt present el contrast dels diferents colors dels materials que utilitzo.

Compto amb  la Carta d’Artesana concedida pel Govern de les Illes Balears i amb lús de la marca de garantía Artesania de Menorca, cedida pel Consell Insular de Menorca, per distingir als artesans professionals de l’illa.

advertising_custom