Condicions de compra

1. Qui som

Sóc Núria Deyà Molina, amb C.I.F. 41501066G. Des de fa més d’una dècada, em dedico a la joieria artesana com a professional autònoma, creant joies que dissenyo i fabrico al meu taller del Carrer Ciutadella 12A, a Ferreries, amb telèfon 971373523 i correu electrònic d’atenció al client [email protected]

2. Com realitzar una comanda?

Per fer una comanda, has de passar amb el ratolí damunt la joia:

  • Si apareix el seu preu, la joia età disponible: en stock, o per fabricar (té en compte que l’elaboració de cada joia és artesana i que hi pot haver uns dies de marge en el temps d’entrega, ja que la majoria de vegades, l’hauré de fabricar especialment per a tu. Això si: et mantindré puntualment informat de l’estat de la teva comanda. T’agraeixo la teva comprensió!) Si cliques sobre la foto, entraràs a la seva descripció detallada i hi trobaràs també el carret de compra, on podràs afegir l’article triat. En cas de que la joia sigui un anell, serà necessari que seleccionis la talla (trobaràs una taula per comprovar quina és). Una vegada l’article hagi estat afegit, apareixerà un formulari perquè l’emplenis amb les teves dades personals i dades de facturació, així com un apartat on pots triar la forma de pagament.

Rebràs un e-mail de confirmació i es posarà en marxa el procés perquè la teva joia estigui en camí el més prest possible!

  • Si no apareix el preu i no hi ha carret de compra a la seva pàgina, es deu a que aquesta joia va ser elaborada per encàrrec o que es tractava d’una peça única, que en aquests moments ja no està disponible. Si t’interessa alguna cosa similar,  estaré encantada de concretar-ho amb tu! Una cosa similar passa amb les aliances: a la pàgina tampoc hi trobareu un carret de compra, ja que les elaboro “a la carta” o sigui que vosaltres i la vostra idea hi teniu molt a dir. Si em passeu detalls com la mida dels vostres dits, l’ample que vos agradaria i m’expliqueu un poc el que voleu,  puc fer-vos una proposta més ajustada. Les fotografies són exemples d’algunes aliances personalitzades que he realitzat.

Per qualsevol dubte, envieu un e-mail a [email protected] o a través del contacte

Tambe pots encarregar la teva comanda per telèfon al número:  971373523.

3. Formes de Pagament:
Actualment, existeixen dues formes de realitzar el pagament:
– contra-reembors, en rebre la comanda, sense cap despesa addicional. Opció possible només en el cas d’enviaments nacional.
– per transferència bancària: si tries aquesta opció, a l’e-mail de confirmació de la comanda hi trobaràs el número de compte per fer el pagament.

 4. Condicions de l’enviament.

L’IVA i els ports nacionals (correu certificat) estan inclosos en els preus de les joies. Només es cobrarà un import addicional si necessites un enviament més urgent. Si aquest és el teu cas, t’agrairia que m’ho comuniquis el més prest possible per a poder-te confirmar quin és. Consultar preus en el cas d’enviaments internacionals.

 

5. Devoluciones

No s’admeten devolucions i només s’acceptaran canvis en cas de que el producte formi part de les joies habitualment disponibles: si el producte ha estat creat expressament per al client, no podrà optar a canvis.

En qualsevol cas, els canbis s’han de dur a terme abans dels 30 dies posteriors a l’entrega del producte junt amb el packaging original, la factura i el producte en perfecte estat. Si el preu del nou producte és superior al original, s’haurà d’abonar la diferència.

La devolució de la compra es farà a càrrec i sota la responsabilitat del comprador, a la direcció del taller. Igualment, el client també haurà d’assumir el cost del nou enviament.