Arracades i penjoll fulles de garrover

Aquest és el resultat de l’encàrrec d’un client: volia unes arracades i un penjoll de plata per fer un regal i només em va posar una condició: el color. Les joies havien de tenir un únic element fixe, que era aquest to verd clar: vaig pensar que podia emprar niobi, però no estava segura d’aconseguir aquest to concret, així que vaig pensar que obtindria millors resultats si emprava arena pigmentada, com a la col·lecció Naum.

.

A l’hora de dissenyar, tenir tanta llibertat és un gust!… però, com en qualsevol plantejament d’una joia, has de fer un procés de creació per arribar a la idea que funcioni visual i tècnicament: en aquest cas, i com moltes altres vegades, vaig buscar la inspiració a la natura, i pensant també en la persona que m’ho havia encarregat. Aquestes joies se n’havien d’anar cap a Mallorca, o sigui que se’m va ocórrer pensar en elements de la natura de la illa veïna.

.

Entre les propostes finals, hi havia per exemple, un conjunt inspirat amb fulles d’ametller i aquest, creat a partir de les fulles de garrover, que va ser el que al final vaig elaborar.

..

I… va ser un èxit!!!Els comentaris estan tancats.