BCNjoya (Expohogar) 2017

Entre el 9 i el 12 de setembre, participaré per segon any consecutiu a la fira professional BCNjoya (Expohogar), al Recinte de Montjüic de Fira Barcelona. Per dur a terme aquesta acció, compto amb el suport del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.

 

Per aquest motiu, el taller estarà tancat entre el 8 i el 13 de setembre. Tot i així, els canals habituals de comunicació segueixen oberts i procuraré contestar-vos en quan em sigui possible.

 

En aquesta ocasió, he creat la nova col·lecció TRAUS, que ha nascut en fullejar una vella llibreta d’esbossos, que sempre tenia a ma quan estudiava fora de Menorca. Allà hi vaig trobar els dibuixos que vaig fer fa un caramull d’anys, d’un ramell. Treballant a partir d’aquests dibuixos, i després d’algunes proves, aquí teniu una petita mostra de les noves joies.

 

Així que ja ho sabeu: si voleu veure-les d’aprop, em trobareu a BCNjoya, al Palau P2 (entrada pel Carrer Lleida), als stands J109-J111, compartint espai amb els joiers Santi Capó i Esther Martín.

.

Serà un plaer poder-vos saludar allà. I si no, a partir de dia 14, em trobareu novament al taller!

                   Els comentaris estan tancats.