Naum

 

Col·lecció inspirada per l’escultor Naum Gabo (1890-1977), artista contemporani de l’arte abstracte. Crea formes curvades i obté molt volum a partir del pla, el que trobo molt interessant.

 

Joies realitzades en plata, combinades amb or o hematite i acabades amb arena pigmentada. La introducció d’aquest material dona a les peces un intessant joc de tonalitats.

.

Algunes d’aquestes joies estan disponibles a la botiga online. Fes click a les imatges per obtenir detalls de cada joia. Si vols més informació, posa’t en contacte amb mi. 

.

.

 

 

 

                      NA01CG  NA01CGau  NA01CGh   NA01PD   NA01PDau                                   NA01PDh  NA02PDp  NA01AN  NA01ANau  NA01ANh wp

 

Peces realitzades en plata combinada amb or o hematite y acabades amb arena pigmentada. La introducció d’aquest material dóna a les joies un original joc de tonalitats.Peces realitzades en plata combinada amb or o hematite y acabades amb arena pigmentada. La introducció d’aquest material dóna a les joies un original joc de tonalitats.Els comentaris estan tancats.