Flor “de pedra”

Aquest cap de setmana he participat a una acció artística anomenada “Florart” que ha organitzat Art’s, associació del poble que aglutina persones amb inquietuds artístiques. Aquesta exposició al carrer, estava emmarcada dins “Ferreries Floreix”, dos dies durant els quals els veïns, de manera voluntària, treuen les seves flors al carrer, muntan estores amb flors de colors, pengen les garlandes i guarniments que han estat preparant des de fa setmanes, amb materials diversos,… es crea un ambient molt polit!

.

La veritat és que, tot i que m’agrada pintar, normalment no trobo l’espai ni físic ni en el temps per fer-ho… per això, em va agradar la idea de participar en aquesta acció puntual. Ho vaig trobar molt original i a més, per jo sempre és un repte enfrontar-me a una superfície gran, acostumada a treballar en petit format. Superat el vertigen inicial, vaig anar per feina.

.

Després de donar-li voltes uns dies, vaig plantejar el quadre a partir d’una fotografia que havia fet fa uns anys a un pedrera de marès: enmig d’unes roques, havia nascut una petita planta.

.

El primer, fou aportar textura a la base de fusta, per donar relleu a la roca que tenia en ment dibuixar. Després, en començar a tacar la base amb colors, anar pujant contrasts, vaig veure que el quadre no només seria la imatge de la flor central que surt del forat de roca: tot el quadre seria una flor de pedra! He quedat ben satisfeta del resultat i… mentre pintava pensava… que hauria de ser capaç de trobar més “espais” per fer-ho, perquè és fantàstic!Lo primero, fue aportar textura a la base de madera, para dar relieve a la roca que tenia en mente dibujar.

.

Aquí vos deixo un petit vídeo del “making off”.

I un altre dia, més coses “grosses”!!Els comentaris estan tancats.