Pins Mestres Artesans Honorífics

.

La família dels artesans de Menorca, ha tornat a créixer: el passat dissabte 1 de març, es van entregar al Centre Artesanal de Menorca, les Cartes d’Artesà i de Mestre Artesà que s’havien sol·licitat durant aquests darrers mesos al Departament d’Economia, Medi Ambient i Caça del Consell Insular de Menorca, i que havien obtingut una avaluació positiva. Entre elles, se n’ha concedit una a un artesà que ha recuperat l’ofici de carboner.

.

En aquesta ocasió, el Consell Insular de Menorca, ha proposat també concedir tres Cartes de Mestre Artesà Honorífic, a tres sabaters, que per la seva trajectòria, han contribuït a la consolidació d’un producte tant menorquí com l’avarca. Enguany, es farà al mateix Centre una exposició dedicada a l’història, evolució i expansió de la mateixa.

.

La meva aportació a aquest dia, a part de ser-hi present com a representant de l’Associació d’Artesans Arteme, va ser elaborar uns detalls per a aquests Mestres Honorífics: a partir de les fotos d’una eina comú dels sabaters, com són unes pinzes, vaig fer unes reproduccions de plata a escala, per transformar l’eina en un pin, intentant ser el màxim de fidel al model. Crec que el resultat ha estat ben satisfactori! Penso que és un detall molt original! Aquí vos deixo algunes imatges de les pinzes, del procés d’elaboració de les petites joies i el seu tamany final!

 

Pictures1 Pins sabaters 1972462_630526860333851_1039161746_n

 

Enhorabona a tots… i endavant!Els comentaris estan tancats.