Dibuixa la teva joia (activitat pels més petits)

Sí, sí… Vine i dibuixa la teva joia! Des del taller, ens afegim als Divendres a la fresca a Ferreries, una iniciativa que ens encanta, promoguda des de l’Ajuntament: a Ferreries, els divendres sortim a la fresca per gaudir de les nits d’estiu en bona companyia, música, actuacions infantils, mercat, tallers, rutes literàries, exposicions, visites per conèixer oficis i productes artesans… Tots hi sou convidats! També podeu passar a visitar el taller de joieria (en aquest enllaç hi trobareu tots els detalls).

.

Així, els divendres fosquet del mes de juliol (dies 1, 8, 15, 22 i 29), entre les 20 i les 22h, si tens entre 5 i 14 anys (més o menys!), et convido a passar per taller i, a més de veure on faig feina, trobaràs un espai amb paper, llàpissos, pintures, retoladors,… per dibuixar una joia, la teva, la que tu t’imaginis.

.

I si hi ha sort, potser podrem transfromar el teu dibuix en una joia en tres dimensions, ja que entre tots els que participeu, el darrer divendres del mes, dia 29 a les 22h, sortejaré un val perquè dos artistes puguin gaudir d’un Taller de Joieria Creativa per a nens, així que el guanyador i un acompanyant podreu venir a crear les vostres pròpies joies (amb materials i tècniques adequats a aquestes edats, per suposat).

.

Anima’t! Segur que xalarem molt!Els comentaris estan tancats.