Espaijoia 2018

ESPAIJOIA 2018 tindrà lloc els dies 14 i 15 d’abril a Barcelona i serà la seva setena edició. És un esdeveniment amb accés exclusiu per a visitants professionals.

 

Aquest any es planteja en unes noves dates i s’enfoca cap a l’oportunitat de negoci per al sector joier que pot representar l’estiu europeu.

 

Aquesta trobada de joieria d’autor mediterrani, s’ha anat celebrant anualment i la majoria de vegades, s’han buscat espais amb tanta història i originalitat com les peces exposades. Per això, aquesta propera edició se celebrarà al mític i restaurat Convent dels Àngels, construcció del segle XVI i part del MACBA (Museu d’Art Contemporani de Barcelona), a la part més visitada de la ciutat. És un espai que inspira art, disseny i història. És l’ambient ideal per a promoure col·leccions, presentar peces i tendències, crear i incrementar negocis, fer nous contactes i viure noves experiències.

 

Per a aquesta propera edició hi ha confirmats expositors de diverses parts d’Espanya, Regne Unit, Itàlia, Àustria i Alemanya.

 

Sota el nom de Joia de Menorca, i gràcies al suport del departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, quatre dels joiers de l’Associació ARTEME participarem en aquesta fira, per presentar les nostres últimes col·leccions. Santi Capó, Xavier Monclús, Dani Fàbregues i Núria Deyà treballem des dels nostres tallers artesanals, dissenyant i elaborant joies contemporànies impregnades d’essència menorquina. I cada un ho fa amb una visió pròpia i característica, fruit d’experiència i experiències que conformen un conjunt de propostes variades i innovadores.

 

Aíxí que si us ve de gust conèixer el que feim i qui som, vos hi esperem! Ens trobareu als stands 4A i 5A.

 

Per aquest motiu, el taller romandrà tancat fins el proper dimarts 17 d’abril. Disculpeu les molèsties!
Els comentaris estan tancats.