Fosquets d’Art de Ferreries

I seguim: dies 5 i 6 d’agost, arriben els Fosquets d’Art de Ferreries, entre les 20:00 i les 23:30h.

Durant dos fosquets d’estiu, l’Art omplirà els carrers i les cases de Ferreries. Pintors, gravadors, ceramistes, músics, escultors, fotògrafs,… i com no, joiers, ens instal·larem als espais que els veïns del poble ens deixen per l’ocasió. Crec que és d’agrair aquest gest de generositat per la seva part, ja que en major o menor grau, invadim els seus espais primer muntant, durant l’exposició de les obres i després desmuntant. Els Fosquets d’Art es duen a terme a Ferreries cada dos anys, i aquesta és la seva cinquena edició.

Personalment, sempre és una experiència molt agradable sortir del taller per ocasions com aquesta. Poder gaudir d’unes hores d’un ambient distès i agradable que dóna peu a converses, retrobaments, el contacte directe dels creadors amb els visitants,… és una experiència sempre enriquidora!

I es clar: perquè això sigui una realitat, sempre hi ha un grup de gent darrere tot això que fa mesos que fa una feinada, coordinant-ho tot i creant caliu perquè això sigui un èxit… i estic segura que ho serà. Enguany, va gros! Gràcies a tots els que des d’Arts ho feis possible i als col·laboradors que s’han afegit aportant el seu granet d’arena per donar una empenteta més a la iniciativa.

 

Així idò, vos esperem avui i demà a Ferreries… animeu-vos! Xalarem.

Em trobareu al Carrer de Dalt nº13, a una entrada preciosa, on les meves joies comparteixen espai amb les escultures de l’Alba Deulofeu.

Vos hi esperem amb un somriure.Els comentaris estan tancats.