Gran Migjornale 2016

I seguint amb aquest agost mogut, aquest cap de setmana, arriba la Gran Migjornale 2016. Durant dos dies, el poble des Migjorn Gran es converteix en un gran espai d’exposició. L’esdeveniment està organitzat per Amics de l’Art ‘Es Migjorn Gran. Enguany ja es celebra el 10è aniversari d’aquesta cita cultural. Durant dos dies els migjorners obren portes i finestres per omplir cada racó de ses seves cases de pintura, fotografia, escultura i altres arts d’artistes locals, visitants i convidats.

 

Dissabte 13 hi haurà espai per alguns actes previs. A les 19.00h es farà la presentació d’aquesta festa de l’art al casat de Binicudrell de Darrera (davant ses escoles, al camí cap al cementeri) i després, a  les 19:30h, per anar obrint boca, Sa Xaranga ha preparat un taller infantil a Binicudrell de Darrera: donarem suport a sa candidatura de Menorca Talaiòtica pintant el Talaiot de Binicudrell ajudats per els participants de sa Gran Migjornale. Per acabar, a les 21.00h també hi haurà un concert d’orgue a l’església a càrrec de Tomé Olives.

 

El diumenge 14 i el dilluns 15, entre les 20.00 i les 00:00h, podreu gaudir d’aquest itinerari d’art. En aquesta ocasió, em trobareu al Carrer Mirada del Toro nº 4, on m’han convidat a exposar i on em fa molta il·lusió ser. Allà vos mostraré les joies que he estat dissenyant i elaborant al taller aquestes darreres setmanes, expressament per la Gran Migjornale, i un petit avanç de la que serà al meva col·lecció d’enguany.

 

No puc acabar sense agrair abans la feina que des de fa mesos fan aquest grup de persones perquè tot això surti a llum!! Serà un gran cap de setmana!! I ara sí: com ells mateixos diuen, ENDAVANT, SOU A CA VOSTRA!Els comentaris estan tancats.