I aquest Agost…

…es presenta atapeït d’activitats!!!!!!!!!!!!!

Vos en faig cinc cèntims:

El dissabte 9 i el diumenge 10, participaré una vegada més als Fosquets d’Arts de Ferreries: (fosquet és una paraula que emprem aquí quan xerram del final del dia). Seràn dues vetllades on els creadors podem exposar la nostra obra a diferents cases del poble, en un ambient relaxat i molt acollidor. Enguany, repeteixo a l’Hotel Ses Sucreres… un plaer per a mi!

El dijous 14, inaugurem al Centre Artesanal de Menorca, l’exposició Menorca Contemporània.

El divendres 15 i el dissabte 16, participaré per primera vegada a la Gran Migjornale, as Migjorn Gran. La primera edició va ser a l’estiu de 2006 i de llavors ençà, cada dos anys, aquesta mostra artística converteix tot un poble en un espai d’exposició, com bé diuen els seus organitzadors. Em fa molta il·lusió poder participar-hi i hi presentaré una joia ben especial! Vos espero al Carrer Major nº59!

Dir-vos també que fins dia 22 d’agost, faré l’horari habitual: de 9’30 a 13’30h i de 17’00 a 20’00h i els dissabtes de 10’00 a 13’30h. Diumenges tancat.

I a partir de dia 23… tindré tancat i em prenc la darrera setmana del mes per gaudir de les festes del poble i  fer un petit descans, que ja toca! Ens tornem a veure el dia 1 de setembre.

.

Que tingueu un bon mes!

.Els comentaris estan tancats.