Noves pedres… nous anells!

Aquests dies he fet per encàrrec una nova versió d’un anell que vaig dissenyar l’any passat: ha estat bastant difícil tornar a trobar una pedra igual que la que vaig emprar en el seu moment, però, al final he aconseguit trobar-ne una similar!

.

           IMG-20150506-WA0002web           reis1

.

El resultat ha estat el desitjat: un anell que parteix de la base de plata de la col·lecció DeDalt, un fil de secció quadrada que es corba i dona forma a l’aro de l’anell i que, enlloc d’emmarcar una peça de fusta com passava a les altres joies de la col·lecció, aquí acull una base de plata en la que es situa la pedra: una àgata drusa, caracteritzat per els petits cristalls que hi ha a la superfície i que reflecteixen la llum.

.

Una altre versió d’aquesta idea, és aquest anell en plata amb un perla de Tahití al centre: en aquest cas, aquesta joia té l’avantatge de que a més de ser un anell, es pot portar també com a penjoll. M’agrada jugar amb la doble funció de les joies, cosa que no sempre és possible, però que em sembla molt interessant.

.

A més d’aquesta pedra, en vaig trobar d’altres: per exemple, aquestes dues druses sintètiques, que tot i no ser naturals, ténen un color fantàstic. Amb elles, he dissenyat aquests dos anells en plata. El rodó té el braç llis, i el que té la pedra ovalada, té en el braç de l’anell, el gravat de la col·lecció Rínxol.

.

                           2015-05-12 11.58.59web                              2015-05-12 11.59.33web

.

I tenc alguna altre pedreta al calaix… així que… ja vos aniré mostrant les noves joies!Els comentaris estan tancats.