CAT Joieria Contemporània

Fa uns dies, em vaig trobar a internet una agradable sorpresa: havia estat inclosa a un projecte que em sembla molt interessant i necessari. Es tracta d’una web: www.catalegartistes.info creada per l’artista i com ella mateixa diu, entusiasta de l’Art, Imma Batalla. Aquest mateix entusiame, ha fet que posés en marxa el projecte Des del Sud, un lloc web que vol contribuir a la difusió d’artistes emergents introduint dues disciplines artístiques, com són la Joieria Artística i la Ceràmica Artística, que tot i que formen part dels estudis artístics oficials, sovint no es consideren “Art”. Des del Sud vol contribuir a canviar aquesta concepció, dissortament molt estesa.

CAT Joieria Contemporània és un catàleg d’artistes que s’han format, treballen o resideixen a Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

L’objectiu d’aquest projecte és reunir i donar a conèixer la joieria contemporània catalana, valenciana i balear i contribuir a la projecció internacional de la joieria artística feta en aquests territoris oferint un instrument de consulta per a professionals, comissaris i públic en general.

Moltes gràcies per la teva feina, Imma!!

CAT jo       CAT nEls comentaris estan tancats.