Jo vaig fer la joia… tú fas LA FOTO!

Enguany, és any d’aniversaris: fa 10 anys que va començar aquesta aventura professional al món de la joieria i també en fa 5 que vaig obrir el nou taller al públic.

Crec que això… es mereix una celebració!! I em ve de gust fer-ho amb vosaltres!

Si durant aquests anys vos han regalat (o vos heu regalat!) una de les joies que he creat, vos proposo que faceu una foto de la joia així com se vos acudeixi: portant-la, en un escenari creat expressament, durant un viatje, un dia especial… al vostre gust! Quan tingueu la foto, podeu fer el següent:

fotos web

– si teniu compte al Facebook, penjeu la foto i l’etiqueteu amb el meu nom Nuria Deya o bé Núria Deyà Joiera Artesana

– si sou d’Instagram, penjeu la foto i l’etiqueteu @nuriadeya.

– si teniu algún problema o no teniu compte a aquestes xerxes socials, envieu la foto a [email protected] Després les penjaré totes a aquest web.

I a canvi de les vostres fotos,… regalaré aquesta joia a la que em sembli més original! És una peça única creada expressament per a aquesta ocasió, feta en plata i una petxina de Menorca: és la versió 2013 d’una de les meves joies més especials: el cavall “de la mar”. Aquest penjoll és producte de la reinvenció diària i la il·lusió per seguir endavant!

Au idò…. ANIMEU-VOS! Teniu fins dia 31 de gener de 2014.

M’agradarà veure…  les meves joies a través dels vostres ulls… i dispositius!!2 respostes a “Jo vaig fer la joia… tú fas LA FOTO!”

  1. Imma Carrera ha dit:

    Nuria, Ja m’agradaria aconseguir-lo, pero si hi participa algu mes, ho tindre dificil! Mirare de participar, trobo que has tingut una molt bona idea !

  2. Núria Deyà ha dit:

    Gràcies, Imma! Espero que t’animis a participar!!!