Conjunt lletres xineses

Fa algunes setmanes, vaig rebre un encàrrec molt proper: fer un detall de final de curs per a la mestra de la meva filla, que ha acompanyat aquest grup de nens i nenes durant dos anys del seu aprenentatge. Quina il·lusió!

.

Xerrant amb algunes mares, se’ns va ocórrer, que, ja que un dels temes que havien treballat enguany, era la Xina, seria molt maco que tingués a veure amb això. Així que el meu cap ja es va posar en marxa i va sorgir la idea de que la joia/joies continguéssin el seu nom en xinès. Vam demanar a la mare d’un dels nens de la classe, que és xinesa, que ens traduís el nom amb els seus caràcters i pensant en els fanals de paper i en els ventalls xinesos, em vaig posar a dissenyar el conjunt. Com que cada una d’aquestes lletres és un petit dibuix, en vaig posar un a cada arracada i un altre al penjoll, que he fet en plata, oxidant la part de les lletres i amb el detall de color d’uns petits cubets de turmalina. Tothom va estar d’acord amb la proposta, així que la vaig tirar endavant.

.

El resultat és aquest conjunt d’arracades i penjoll que quan es col·loquen l’un al costat de l’altre, posen el seu nom. Gràcies per la teva feina, Joana i a voltros, pares i mares per donar-me l’oportunitat de fer aquestes joies! Ha estat un plaer.

.

2014-06-06 13.30.16            2014-06-06 13.29.45            2014-06-06 13.31.40

“Només protegim allò que estimem, … 
només estimem allò que coneixem, ….
només coneixem allò que ens ensenyen”. ….

Babà Dioum (poeta senegalès)…..Els comentaris estan tancats.