Fosquets d’Art Ferreries 2018

Durant dos fosquets d’agost, l’Art omplirà una vegada més els carrers i les cases de Ferreries. Pintors, gravadors, ceramistes, músics, escultors, fotògrafs,… i com no, joiers, ens instal·larem als espais que els veïns del poble ens deixen per l’ocasió. Crec que és d’agrair aquest gest de generositat per la seva part, ja que en major o menor grau, invadim els seus espais primer muntant, durant l’exposició de les obres i després desmuntant. Els Fosquets d’Art es duen a terme a Ferreries cada dos anys, i aquesta és la sisena edició.

Personalment, sempre és una experiència molt agradable sortir del taller per ocasions com aquesta. Poder gaudir d’unes hores d’un ambient distès i agradable que dóna peu a converses, retrobaments, el contacte directe dels creadors amb els visitants,… és una experiència sempre enriquidora!

I es clar: perquè això sigui una realitat, sempre hi ha un grup de gent darrere tot això que fa mesos que fa una feinada, coordinant-ho tot i creant caliu perquè això sigui un èxit… i estic segura que ho serà. Gràcies a tots els que des d’Arts ho feis possible i als col·laboradors que s’han afegit aportant el seu granet d’arena per donar una empenteta més a la iniciativa. Enguany, a més, hi haurà algunes sorpreses i novetats.

 

Així idò, vos esperem divendres 3 i/o dissabte 4 a Ferreries, entre les 19 i les 23h… animeu-vos a passar! Xalarem.

Em trobareu al Carrer de Dalt nº6, que correspon al nombre 7 del recorregut suggerit. Aquí baix vos deixo el díptic amb tota la informació.

Vos espero!!

      Els comentaris estan tancats.