Una sessió de fotos senzilla i delicada

Hi ha moments de l’any en que hi ha coses que han de quedar pendents, més que per falta de ganes, perquè senzillament, no trobes el moment de fer-les: sempre hi ha alguna cosa més urgent que passa davant…

.

Ara, tot i que ja han passat moltes setmanes, vos mostraré les fotos que n’Olga Febrer va fer al taller. De fet, els que ens seguiu a través de les xarxes socials, ja n’haureu vista alguna… i es que, quan hi ha poc temps, sempre és més immediat emprar aquells mitjans que posar-se a escriure una entrada més completa al web!

.

Tot i no tenir les idees molt clares quan vam començar, li estic molt agraïda per una gran sessió de fotos plena de senzillesa i bon gust on vam aconseguir que les joies dialoguessin amb elements naturals, es retrobessin o descobrissin textures i colors per arribar a un nou equilibri entre ells. El resultat són aquestes fotos tant precioses. Com sempre, m’encanta veure les meves joies a través d’ulls i lents sensibles.

.

Ah… i no deixeu de visitar el seu blog Imatges i Paraules!

IMG_9037-01p   IMG_9009-01p   IMG_9035-01pIMG_9056-01p   IMG_9058-01p IMG_8986-01p   IMG_8986-01-01pEls comentaris estan tancats.